www.damsby.se
Surfrapport
2008-03-20 07:54:19

Bilder Bilder
Line

Kuau, utseglingskanalen nere till höger och snett ut till vänster
Kuau, utseglingskanalen nere till höger och snett ut till vänster

Idag blir det bara ett inlägg i surfloggen. 12:e dagen med vind och runt 20 vindsurfingpass har det blivit än så länge. Det börjar märkas att vi surfat så pass mycket, kroppen orkar mer och allt känns säkrare och vågridningen blir aggressivare. Under en period runt lunch kändes bakåtlooparna riktigt bra med 4.0:an nere på Lower Kanaha satte dock ingen (Kristoffer landade bakåtloopar på löpande band) och tyvärr droppade vinden lite. Det kändes lite surt att behöva segla in när allt kändes så bra. Visserligen ökade vinden igen men det var ändå dags att pausa för lunch. Lunch i Paia på Café Des Amis och sedan en spotcheck på Kuau. Kuau är väldigt vackert med klart vatten och en stenig strand. För att ta sig ut och in krävs ofta en del simning, enda vägen är nämligen en smal kanal kantad av vassa stenar och ofta är vinden väldigt byig nära land. Eventuellt blir det Kuau i morgon förmiddag.

Eftermiddagspasset blev i stället på Sprecks med 4.5:an. Det var riktigt bra tryck utan för revet men innanför blev det väldigt byigt eftersom det blåste lite snett utåt även här. Vågorna var lite flackare så bakåtarna blev inte lika bra här.

KOMMENTARER
 Gunvor skriver (2008-03-20 18:45:28)
I Lommabukten syns inga surfare så långt ögat når. Trist - du får snart komma hem, så vi får skäl att ta strandpromenader. Du behöver kanske kylas ner också. Tänk + 4 grader i spat, gnistrande vita stränder (vi kallar det snö) och tidvis hårda vindar. Nice eller hur?
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2009© - all rights reserved Administrera