www.damsby.se
Bakåtflyt i Vilshärad
2009-10-03 23:32:08

Bilder Bilder
Line
Det finns fler bilder!
Visa alla >>

Jag i bakåt del 1.
Jag i bakåt del 1.

Jag i bakåt del 2.
Jag i bakåt del 2.

Ola satsar bakåt del 2.
Ola satsar bakåt del 2.

Börjar nästan känna mig som en Halmstad "local". För övrigt skulle jag tro att Vilshärad är Själlands bästa vågspot, riktigt många danskar på plats, och duktiga är dem också.

Startade med 4,2:an och bra skaplig x-on riktning. Bra tryck men ganska svårt att hitta ramper, i alla fall uppe vid udden. Gjorde bl a en småläskig framåt en bit ut som blev lite för hög och lite (eller väldigt mycket) killer rotation bailade som tur var på toppen. Drog av skruven till bakstroppen i en bottomturn så jag passade på att rigga till 3,7:an om när jag ändå var uppe.

Det kom en regnby samtidigt som vinden vred upp mer mot väst. Dålig riktning men bättre ramper och efterhand bra tryck i 3,7:an. Såg Martin Lundgren göra en helt sjuk dubbel framåtloop, respekt! Själv började jag rada upp bakåtloopar, helt plötsligt satte jag fyra stycken på rad (några lite blöta i landningen men dock). Fortsatte med bra flyt och landade nog totalt runt sju åtta stycken, många med skaplig höjd. Kändes riktigt kul, har nog aldrig satt så många på en och samma dag. Man kan väl bara hoppas att det börjar bli en vana;-)

DMI´s prognos för i morgon talar om 4-5 meters vågor och bra riktning i Dalen. Så eventuellt blir det surf i morgon också...

Den tappra surffotografen Anna-Karin står för bilderna. Inget bra fotoväder med tanke på regn, blåst och mot slutet mörker. Trots detta grymma bilder:-).

KOMMENTARER
Namn* 
Kommentar* 

(ingen HTML)
Skräpfilter* Skriv in de tre sista bokstäverna i svenska alfabetet
Copyright 2009© - all rights reserved Administrera